Mullbär

Ekologisk
Glutenfri
GMO-fri
Laktosfri
Sojafri
Vegan

De ekologiskt odlade bären i den här påsen har också ett lågt GI-värde och är ovanligt rika på protein, C-vitamin, polyfenoler, flavonoider, aminosyror och resveratrol.

Mullbärsträden växer främst i Asien, men även i Sverige planterades ett stort antal mullbärsträd redan på 1700-talet. De ekologiskt odlade bären i den här påsen har också ett lågt GI-värde och är ovanligt rika på protein, C-vitamin, polyfenoler, flavonoider, aminosyror och resveratrol. 

Mullbär smakar utmärkt naturella till glass, gröt och yoghurt eller mixade i smoothies och näringsdrycker. Ät en handfull mullbär varje dag för att hålla dig pigg, frisk och vaken!

Näringsvärde Per 100 g
Energivärde
 
1078 kJ
258 kcal
Fett
varav mättat
3 g
0 g
Kolhydrater
varav sockerarter
55 g
37,6 g
Protein 14 g
Fibrer 12 g
Salt <0,1 g